Brunch på Fynboen

Hos Restaurant Fynboen elsker vi brunch.

Og vi tror på at en brunch, ligesom med andre madoplevelser skal være en gennemtænkt forestilling fra start til slut. Derfor har vi sammensat en brunch bestående af fire skønne serveringer, hvor man både kommer rundt om de klassiske elementer i en brunch, men også samtidigt får nye og interessante smagsoplevelser som man normalt ikke ville finde i en brunch. 

Den nuværende menu ser således ud:

1. Servering
Makrelsalat med syltet tomat, tomatcreme og rugbrødsjord


Skoleagurk med ørredrogn, yoghurt og soyamandler

Maltes æbleskive med æbleflæsk og æblestøv


2. Servering
Fynboens udvalg af gode friskbagte brød. Både lyst, mørkt og groft


Tre slags charcuterie, enten hjemmelavet eller særligt udvalgt til vores gæster.

Køkkenchefens kyllingesalat med æbler, urter og sprød bacon


Rørt færøsk laks med rygeost & syltede fynske radiser


Tilkøb:

To skønne fynske oste med stikkelsbærkompot, knækbrød og nødder 45,-


3. Servering
Pocheret hønseæg med fynske asparges, luftig sauce og sprød skinke

4. Servering 
Rabarbertrifli med kompot, syltede rabarber, chokoladecreme og knas


Mazarinkage med parfait, broken gel og saltet karamel


Det hele kan fåes til kun 200,-

De fire serveringer består dels af retter der deles af hele bordet, og hvor man ligesom på et klassisk morgenbord, kan vælge det man bedst kan lide. Dels består det også af portionsanrettede elementer som er tiltænkt til hver enkelt person. Det bliver en rejse igennem det kolde og det lune, det salte og det søde og det bløde og det sprøde. Alt sammen lavet med omtanke og med fokus på de lækre råvarer som er i sæson.

Vi tager forbehold for ændringer i retterne baseret på tilgængeligheden af råvarerne og lignende. 
Husk at vi gerne tilpasser menuen til vegetarer, folk med allergier eller lignende, så længe vi ved det på forhånd.

Lækker anrettet brunch i Odense