Brunch på Fynboen

Hos Restaurant Fynboen elsker vi brunch.

Og vi tror på at en brunch, ligesom med andre madoplevelser skal være en gennemtænkt forestilling fra start til slut. Derfor har vi sammensat en brunch bestående af fire skønne serveringer, hvor man både kommer rundt om de klassiske elementer i en brunch, men også samtidigt får nye og interessante smagsoplevelser som man normalt ikke ville finde i en brunch. 

Brunchmenuen for Februar og Marts ser således ud:

1. Servering
Saltet vaffel med rørt laks
Hønsesalat med æble på sprød rug
Drænet yoghurt med bær & knas

2. Servering
Tre slags brød (rug-, malt- og hvedebrød) med pisket smør
Tre slags charcuterie (skinke, spegepølse og okse) med syltede sager
Røgsaltet færøsk laks med piskede æg & purløg

Tilkøb:
Tre slags oste (Svenbo, røget brie fra Sinai landmejeri og hjemmelavet rygeostcreme med urter) med kompot 45,-

3. Servering
Lun frikassé af unghane med fattigmandsasparges, svampe & hønseskind i sprød skål

4. Servering 
Æbletrifli med cremet hvid chokolade & crumble
Fynboens hjemmebagte kage

Det hele kan fåes til kun 200,-De fire serveringer består dels af retter der deles af hele bordet, og hvor man ligesom på et klassisk morgenbord, kan vælge det man bedst kan lide. Dels består det også af portionsanrettede elementer som er tiltænkt til hver enkelt person. Det bliver en rejse igennem det kolde og det lune, det salte og det søde og det bløde og det sprøde. Alt sammen lavet med omtanke og med fokus på de lækre råvarer som er i sæson.

Vi tager forbehold for ændringer i retterne baseret på tilgængeligheden af råvarerne og lignende. 
Husk at vi gerne tilpasser menuen til vegetarer, folk med allergier eller lignende, så længe vi ved det på forhånd.