En god aften på Fynboen

Når du kommer ind og spiser på Restaurant Fynboen er menuen allerede fastsat. Vores koncept er nemlig ret simpelt, én fast menu inklusive drikkevarer, til en meget rimelig pris. Vi kalder madoplevelsen for En god aften på Fynboen. Vi lader os inspirere af både lokale fynske retter og arbejder fortrinsvis med gode fynske råvarer.
Men vi vender også gerne blikket mod det store udland, hvor vi låner ideer, tilberedningsmetoder, og smagssammensætninger. Vi fokuserer altid på den gode smag og de skønne fynske råvarer.

Menuen for Januar og Februar ser således ud:
(Bemærk at vi ikke har dette tilbud fra den 8. til den 16. februar, da vi deltager i Dinnerdays)

Snacks og bobler:
Sprødt hønseskind med yogurt, hvidløg og komprimeret agurk
Jordskokker, jordskokker og flere jordskokker
Laks rørt med røgost og dild på saltet vaffel
Tatar af fynsk  okse med blomme, tang og soya

Forret:
Ceviche af vesterhavstorsk med mango og syrlige kål, sprøde blækflager, basilikum og kærnemælksemulsion

Hovedret:
Svinekæber på to måder, én braiseret i øl og én sprød, med gule beder, græskar, grønkål og sauce på brunet smør

Dessert:
Æblekage med hvid chokoladecreme og farinknas, sorbet af æble og grøn the med brændt hvid chokolade og mazarin

Tilkøb:
Kaffe, thé eller dessertvin 50,-
Opgradering til eksklusiv vinmenu pr glas 50,-

Den samlede oplevelse består af 4 spændende og lækre snacks, 3 fantastiske retter og 2 glas vin og 1 glas bobler.
Og hvis i ikke er til vin, så bare rolig, vi har nemlig også sammensat en lækker ølmenu eller saftmenu af hjemmelavede safter, som man kan bytte vinen ud med.

Prisen for denne fantastiske aften er kun 500,-.

Tirsdag til torsdag, tilbyder vi desuden at man kan købe menuen uden snacks, bobler eller andre drikkevarer til kun 300,-

Vi tager forbehold for ændringer i retterne baseret på tilgængeligheden af råvarerne og lignende.
Husk at vi gerne tilpasser menuen til vegetarer, folk med allergier eller lignende, så længe vi ved det på forhånd.