En god aften på Fynboen

Når du kommer ind og spiser på Restaurant Fynboen er menuen allerede fastsat.
Vi tilbyder nemlig kun en fast oplevelse, som vi dog skifter jævnligt. På den måde kan vi sikre, 
at alt vi serverer er i sæson, og er mest muligt frisk og lækkert.

Vi kalder madoplevelsen for En god aften på Fynboen.

Vi lader os inspirere af både fynske og andre danske retter og arbejder fortrinsvis med gode lokale råvarer.
Men vi vender også gerne blikket mod det store udland, hvor vi låner ideer, tilberedningsmetoder, og sammensætninger.
Vi fokuserer altid på den gode smag og de skønne fynske råvarer, som vi tilbereder med nænsom hånd.

Den aktuelle menu på Restaurant Fynboen ser således ud

Snacks
Sol over Fyn

Fynsk smørrebrød
Aspargescappucino
Den Fynske muld

Fynboens gode brød
Det lyse lavet på ølandshvede og det mørke lavet på maltmel, 
serveret med fynboens gode smør og rygeostcreme.

Forret
Ceviche af kuller, marineret i aromatisk citrus og rosenpeber med hvide asparges,
hummerbisque, vinaigrette på æggehvider, frisk salat & sprødt knas

Hovedret
Confiteret svinebryst med brunet spidskål og æbler, grønne asparges,

forårsløg, soyamandler & blanquette sauce


Dessert
Fynboens koldskålsdessert med koldskålsis, jordbærsalat, syltede rabarber,
saltet karamel & Fynboens hjemmebagte kammerjunker

Prisen for hele herligheden 350,-

Vi tager forbehold for ændringer i retterne baseret på tilgængeligheden af råvarerne og lignende.
Husk at vi gerne tilpasser menuen til vegetarer, folk med allergier eller lignende, så længe vi ved det på forhånd.
Ønsker du mere end den faste pakke, kan alt lade sig gøre mod forudbestilling. Vi elsker mad, vin og en udfordring.