AFTEN PÅ FYNBOEN

Vi har valgt at sammensætte en menu med de bedste råvarer fra fyn, og med fokus på den gode smag. Vi er ikke dogmatiske i vores tilgang til kogekunsten, og for os handler det om at maden skal være en oplevelse man husker i lang tid fremover.

Vi har sammensat en vinmenu der passer med maden, men tilbyder selvfølgelig også både vine på flaske, hjemmelavede safter og et udvalg af øl.

Vi tager selvfølgelig højde for allergier, vegetarer/veganere og kræsenpinde. Vi skal bare vide det senest 24 timer før i skal spise hos os.

Den nuværende menu er gældende fra den 15. september til den 10. November. Dog ikke fra d. 10-17 oktober hvor vi deltager i Dinnerdays.

Efterårets retter

Kammusling
Rød grønkål, glaskål, sauce på brunet smør & ristede æbler

Rå okse
Stikkelsbær, skorzonerrod, hasselnødder og mayo

Kulmule
Syltet squash, selleri og sauce på vesterhavsost

Jordskokker
Syltede og røgede svampe, hønsesauce og kyllingeskind

Andebryst i lynghonning
Pastinak, rødbede, brombær og skysauce

Fynboens æblekage
Ristet havre, saltkaramel og sorbet

Ved spørgsmål om allergener, henvend dig venligst til personalet.
Den samme menu skal som udgangspunkt vælges af hele selskabet.

Lille aften på Fynboen

Snacks
Brødservering
Tre retter efter køkkenets valg

Kroner 395,-
Vinmenu (4 glas) 325,-


God aften på Fynboen

Snacks
Brødservering
Fire retter efter køkkenets valg

Kroner 485,-
Vinmenu (5 glas) 415,-


Storslået aften på Fynboen

Snacks
Brødservering
6 retters menu
Vinmenu (7 glas)
Kaffe og sødt
Kildevand ad libitum

Kroner 1295,-