AFTEN PÅ FYNBOEN

Vi har valgt at sammensætte en menu med de bedste råvarer fra fyn, og med fokus på den gode smag. Vi er ikke dogmatiske i vores tilgang til kogekunsten, og for os handler det om at maden skal være en oplevelse man husker i lang tid fremover.

Vi har sammensat en vinmenu der passer med maden, men tilbyder selvfølgelig også både vine på flaske, hjemmelavede safter og et udvalg af øl.

Vi tager selvfølgelig højde for allergier, vegetarer/veganere og kræsenpinde. Vi skal bare vide det senest 24 timer før i skal spise hos os.

Den nuværende menu er gældende fra den 15. september til den 10. November. Dog ikke fra d. 10-17 oktober hvor vi deltager i Dinnerdays.

Efterårets retter

Kammusling
Rød grønkål, glaskål, sauce på brunet smør & ristede æbler

Rå okse
Stikkelsbær, skorzonerrod, hasselnødder og mayo

Kulmule
Syltet squash, selleri og sauce på vesterhavsost

Jordskokker
Syltede og røgede svampe, hønsesauce og kyllingeskind

Andebryst i lynghonning
Pastinak, rødbede, brombær og skysauce

Fynboens æblekage
Ristet havre, saltkaramel og sorbet

2 retter 265,-
3 retter 355,-
4 retter 445,-
5 retter 535,-
6 retter 625,-

Ved spørgsmål om allergener, henvend dig venligst til personalet.

God aften på Fynboen

Snacks
Brødservering
Tre retters menu sammensat af køkkenet
Kaffe og petit fours

Kroner 395,-
Vinmenu (3 glas) 255,-


Storslået aften på Fynboen

Snacks og bobler
Brødservering
Seks retters menu sammensat af køkkenet
Kaffe og petit fours

Kroner 695,-
Vinmenu (6 glas) 495,-


Hverdagsaften på Fynboen

Brødservering
Tre retters menu sammensat af køkkenet
Vinmenu (2 glas)
Gælder kun tirsdag – torsdag

Kroner 395,-