På Fynboen lader vi os inspirere både fynske og andre danske retter.
Vi arbejder primært med gode lokale råvarer, og nyder at kende vores  leverandører personligt.
Men indimellem vender vi også gerne blikket mod det store udland,
hvor vi låner ideer, tilberedningsmetoder, og sammensætninger. 
Vi fokuserer altid på den gode smag og de skønne fynske råvarer, som vi tilbereder med nænsom hånd.
_______________________________________________________________________________

Retter

Røget fiskerillette med glaskål, agurk, grønkål og skilt sauce

Stegte kejserhatte med jordskokkepure, svampebouillon og brunet smør

Rørt oksetatar med symfoni af blommer, soyaristede mandler og sennepsasalat

Torsk i juleøldej med svampe remoulade, friterede kartofler og grillet hjertesalat

Sprødtstegt grisebryst med luftig kartoffel syltet spidskål, grillet spidskål og sauce med sennepskorn

Gammel knas med hisbiscussyltede pærer, sprød tuille, broken gel og ristede nødder

Fynske efterårsæbler med mazarin, sorbet, karamel & pisket creme

Fynboens risalamande med vaniljefromage, kirsebærsorbet, sprøde mandler og puffede ris.

_______________________________________________________________________________

Menuer
En hverdagsaften på Fynboen (tirsdag til torsdag) – kr. 400,-

3 retter efter køkkenets humør, hjemmebagt brød og 2 glas vin

En god aften på Fynboen (gælder alle dage) – kr.  650,-
Bobler & snacks, 3 retter efter køkkenets humør, hjemmebagt brød, 3 glas vin, møn vand, kaffe og petit fours

En storslået aften på Fynboen (gælder alle dage) – kr. 950,-
Bobler & snacks, 5 retter efter køkkenets humør, hjemmebagt brød, 5 glas vin, møn vand, kaffe & petit fours

_______________________________________________________________________________

Tilkøb

Bobler & snacks – 115,-

Møn vand – 45,-

Kaffe & petit fours – 55