Når dagslyset stadig titter frem igennem skydækket så holder Fynboen åbent og forsøder jeres liv med skøn mad,
således man kan komme igennem dagen. Vi serverer nemlig frokost og brunch torsdag – søndag fra 11.00 – 14.30. 

Der er to muligheder når man besøger os i dagstimerne. Man kan enten vælge vores brunchoplevelse i 
hvor man kommer rundt om alt det vi mener man skal opleve på et brunchbord.
Alt sammen baseret på fynske råvarer og tilberedt med al den kærlighed vi kan mønstre.
Vores brunch er i øvrigt nomineret til Odenses Bedste Brunch, af Ugeavisen Odense.

Hvis man ikke er til en en storslået brunchoplevelse kan man vælge vores lækre smørrebrød eller vores lækre frokosrplatte,
igen lavet af de bedste fynske råvarer som vi kan få fra vores leverandører.
Vores smørrebrød er moderne, og med med en dedikation og kærlighed til de danske smørrebrødstraditioner.

 

Brunch på Fynboen

Friskpresset juice

Frisker med hibiscus og pære


Saltet vaffel med rogn & cremefraiche

Laksetatar med citrus, rygeost & agurk

Friskbagt croissant med kyllingesalat & peberbacon

Friskbagt surdejsbrød, rugbrød, pisket smør & tapenade


Røget skinke & spegepølse med sylt


Grillet brød med svampe a la creme & sprød grønkål


Dagens søde afslutning
Kr. 295,-

Fynboens Frokostbræt
To slags brød, smør og  tapenade, syltede sager,

to slags pålæg, lidt med fugl, lidt med fisk og lidt ost
Kr. 185,-

Fynboens Smørrebrød

Røgsaltet laks på grillet surdejsbrød
med cremet rygeost, agurk & glaskål
kr 105,-



Paneret torsk på rugbrød med årstidens remoulade, 
grillet citron, rogn & bitre salater
kr. 115,-

Fynboens kyllingesalat på grillet surdejsbrød med æble & estragon, 
syltede & stegte svampe, peberbacon & purløg
kr. 105,-

Anderillette på rugbrød med brændte løg,
sprøde grønkålschips & syltede sennepskorn
kr. 110,-

Sprødstegt grisebryst med sennepmayo,
syltet rød spidskål, løgcreme & karse


kr. 115,-



Rørt tatar af fynsk okse med Karl Johan mayo,
blomme på flere måder, kartoffelchips & syltede sennepskorn


kr. 115,