Når dagslyset stadig titter frem igennem skydækket så holder Fynboen åbent og forsøder jeres liv med skøn mad,
således man kan komme igennem dagen. Vi serverer nemlig frokost torsdag – lørdag fra 11.00 – 14.30. 

 

Vores smørrebrød er moderne, og med med en dedikation og kærlighed til de danske smørrebrødstraditioner.
Vi laver alle elementer af vores smørrebrød selv, og sørger altid for at tilpasse dem til sæsonens råvarer. 

Da vi primært arbejder med lokale leverandører kan det derfor også være at nogle af de elementer som vi havde planlagt at bruge ikke er tilgængelige, hvorfor der kan forekomme små ændringer på det aktuelle kort.

SMØRREBRØD

RIMMET LAKS PÅ KERNERUGBRØD MED MARINEREDE AGURKER, RYGEOSTCREME, DILDMAYO OG BITTER SALAT
KR. 110,-

PANERET TORSK PÅ KERNERUGBRØD MED HJEMMEGJORT REMOULADE, SPRØD SALAT, ROGN OG GRILLET CITRON
KR. 120,-

KARTOFFELMAD MED PURLØGSCREME, SYLTEDE RADISER, SENNEPSKORN OG SPRØD VESTERHAVSOST
KR. 105,-

HØNSESALAT PÅ GRILLET ØLANDSBRØD MED SYLTEDE OG STEGTE SVAMPE, SPRØD PEBERBACON OG SALAT
KR. 115,-

“SKINKESALAT” AF RØGET MØRBRAD PÅ KERNERUGBRØD MED CREMET SENNEP, SYLTEDE BØGEHATTE OG GRØNKÅLSCHIPS
KR. 115,-

TATAR AF FYNSK OKSE PÅ KERNERUGBRØD MED SOYAMAYO, BRÆNDTE PORRER, REVET ÆGGEBLOMME OG JORDSKOKKECHIPS
KR. 120,-

RØGET SPEGEPØLSE PÅ KERNERUGBRØD MED KARTOFLER,  SYLTEDE LØG, ESTRAGONMAYO OG KARSE
KR. 115,-

FROKOSTPLATTE

TO SLAGS BRØD, SMØR OG RYGEOST
MARINEREDE KARTOFLER MED GRØN MAYO OG RISTET RUGRØD
HØNSESALAT MED SPRØD PEBERBACON
SPEGEPØLSE MED CORNICHONER, SENNEPSKORN OG MANDLER
RIMMET LAKS MED DILDMAYO OG RADISER
OST MED KOMPOT OG NØDDER
KR. 185,-