Vi elsker at fejre nytåret med vores nære og kære. Derfor puster vi på Fynboen lysene ud og holder lukket på årets sidste dag. Men vi vil jo gerne sikre at vores gæster får gode kulinariske minder med sig ind i det nye år, og derfor laver vi forarbejdet i køkkenet og skaber en nytårsmenu, som med ganske få skridt fra jeres side bliver til en oplevelse ud over det sædvanlige.

_________________________________________________________________________

Forret
Tatar af laks rørt med krydderurter, citrus & syltede sennepskorn, hjertesalat, blækchips & rosa peber mayo.

Mellemret
Fynboens cremede jordskokkesuppe, confiterede jordskokker, sprøde chips og syrlige grønne æbler.


Hovedret
Bøf af dansk ribeye (200 gram), pommes duchesse med røgede svampe, syltede røde perleløg, grillet grønkål og sauce bordelaise.

Dessert
Ymerfromage med tonkabønne & saltkaramel, vaniljepocheret pære og solbærsorbet med chokoladecrumble

kr. 410,- 

__________________________________________________________________________________________________

Tilkøb
Opgradering af ribeyebøf til 400 gram.
kr. 100,- pr bøf (kan bestilles individuelt)

__________________________________________________________________________________________________

Vi har desværre ikke mulighed for at tage hensyn til glutenallergi/intolerance, laktoseintolerance og mælkeallergi i vores almindelige menu.
Dog tilbyder vi en vegansk menu til samme pris som er fri for ovenstående ingredienser efter forespørgsel.

__________________________________________________________________________________________________

Menuen kan også bestilles ved at sende en mail til Nytaar@restaurantfynboen.dk 

__________________________________________________________________________________________________