Vi elsker at fejre nytåret med vores nære og kære. Derfor puster vi på Fynboen lysene ud og holder lukket på årets sidste dag. Men vi vil jo gerne sikre at vores gæster får gode kulinariske minder med sig ind i det nye år, og derfor laver vi forarbejdet i køkkenet og skaber en nytårsmenu, som med ganske få skridt fra jeres side bliver til en oplevelse ud over det sædvanlige.

_________________________________________________________________________

Forret
Tatar af laks rørt med krydderurter, citrus & syltede sennepskorn, hjertesalat, blækchips & rosa peber mayo.

Mellemret
Fynboens cremede jordskokkesuppe, confiterede jordskokker & sprøde chips og syrlige grønne æbler.


Hovedret
Bøf af dansk ribeye (200 gram), pommes duchesse med røgede svampe, syltede røde perleløg, grillet grønkål og sauce bordelaise.

Dessert
Ymerfromage med tonkabønne & saltkaramel, vaniljepocheret pære, solbærsorbet med chokoladecrumble & skovsyre

kr. 410,- 

__________________________________________________________________________________________________

Tilkøb
Snacks til nytårstalen; Soyaristede mandler, sprøde brød med rilette, blinis med hønsesalat.

kr. 75,-  (skal købes af hele selskabet)

Vores gode brød; det ene bagt med maltmel, det andet med ølandshvede. Serveret med kryddersmør og rygeostcreme.
kr. 35,- (skal købes af hele selskabet)

Opgradering af ribeyebøf til 400 gram.
kr. 75,- pr bøf (kan bestilles individuelt)

Sødt til kaffen; Fynboens kransekage og karamelliseret hvid chokolade brud med crunch.
kr. 35,- (skal købes af hele selskabet)

__________________________________________________________________________________________________

Vi har desværre ikke mulighed for at tage hensyn til glutenallergi/intolerance, laktoseintolerance og mælkeallergi i vores almindelige menu.
Dog tilbyder vi en vegansk menu til samme pris som er fri for ovenstående ingredienser. Den menu vil komme op senere på året.

__________________________________________________________________________________________________