Vi elsker julemad på Fynboen, og derfor har vi sammensat en helt særlig julemenu til selskaber.
Menuen tager udgangspunkt i nogle af de klassiske juleretter, men selvfølgelig fortolket på præcis vores måde.
Vi starter menuen op i november, hvor vi udover vores almindelige menukort tilbyder følgende særlige julemenu.

Forretten og desserten bliver tallerkenanrettet og hovedretten kommer ind på fade til deling imellem alle ved bordet. 
På den måde kan man vælge lige præcis det man allerhelst vil have mest af,  men uanset hvad, så er der rigeligt lækker mad til alle. 

Forret
Rødbederimmet færøsk laks med røget creme fraiche, glaskål & maltchips

Hovedretter
Confiterede andelår med stikkelsbærkompot, sennepscreme & karse

Kålsalat med kirsebærvinaigrette og spicy andebryst

Fynboens medister med urter, julekrydderier & cremet kål
Symfoni af beder i forskellige tilberedninger

Confiteret grisebryst med sprøde svær, syltet rødkål med anis og brændt kartoffelpuré


Bagte jordskokker med brunet smør, mandler og sennepssalat


Dessert
Fynboens risalamande med vaniljefromage, kirsebærsorbet, sprøde mandler og puffede ris.

Pris pr person kr. 485,-

Tilkøb:
Snacks og bobler
kr. 110
Vin menu (4 glas)
kr. 285,- 
Husets vin, øl og sodavand ad libitum i 3 timer
kr. 350,-

Denne menu er kun tilgængelig ved forudbestilling og ved minimum 8 personer
Menuen skal vælges af hele selskabet, men der tages selvfølgelig højde for både allergier, vegetarer og lignende.