Vi elsker julemad på Fynboen, og derfor har vi sammensat en helt særlig julemenu til selskaber.
Menuen tager udgangspunkt i nogle af de klassiske juleretter, men selvfølgelig fortolket på præcis vores måde.
Vi starter menuen op i november, hvor vi udover vores almindelige menukort tilbyder følgende særlige julemenu.

Menuen kommer ind i flere serveringer til deling imellem alle ved bordene,  og man kan derfor vælge
lige præcis det man allerhelst vil have mest af,  men uanset hvad, så er der rigeligt lækker mad til alle.

Rødbederimmet færøsk laks med røget creme fraiche, glaskål & maltchips
Confiterede andelår med stikkelsbærkompot, sennepscreme & karse

Kålsalat med kirsebærvinaigrette og spicy andebryst

Fynboens frikadeller med urter, julekrydderier & cremet kål
Symfoni af beder i forskellige tilteredninger

Confiteret grisebryst med sprøde svær, syltet rødkål med anis og brændt kartoffelpuré


Bagte jordskokker med brunet smør, mandler og sennepssalat

Ris ala mande ala fynboen med luftig vaniljemælk kirsebærsorbet og sprøde ris

Pris pr person kr. 485,-

Tilkøb:
Snacks og bobler
kr. 110
Vin menu (4 glas)
kr. 285,- 
Husets vin, øl og sodavand ad libitum i 3 timer
kr. 350,-

Denne menu er kun tilgængelig ved forudbestilling og ved minimum 8 personer
Menuen skal vælges af hele selskabet, men der tages selvfølgelig højde for både allergier, vegetarer og lignende.