Fynboens Julemenu

Forretter
Rødbedesaltet laks med glaskål, syltede sennepsfrø & sauce med cremefraiche & basilikum
Cremet hokaidosuppe med varme krydderier, syltede æbler, ristede kærner & grillet purløgsolie
Andecarpaccio julesalat med hindbærvinaigrette, rosa peber & revet karamelsten

Hovedretter
Saltbagt selleri med friterede østershatte, syltet brændte porre & sauce på gammelknas
Langtidstilberedt julegris med knuste kartofler, marinerede kål, sprøde rødder & sauce på grisen
Stegt rødfisk med bagte, cremede & sprøde jordskokker & brunede smørsauce med saltet citron
Confiteret andelår med rødbeder i variation, selleripuré & luftig urtesauce

Desserter
“Ris ala mande” med ymerfromage, kirsebærsorbet, mandelkiks & puffede ris
Julekrydderkage bagte æbler, kærnemælkis, kyskager & lun karamelsauce
4 Gode oste med kompot, nødder & sprøde brød +30,-

Snacks
Æbleskive med ørredrogn & surcreme
Bagt hellefisk med rygeost & karse
Sprød skal med svampesalat
Uden bobler 95,-/pers
Med bobler 165,-/pers

Hovedret 235,-
2 retter 335,-
3 retter  395,-

Vinmenu fra 85,- /glas
Mineralvand m/u brus ad libitum 25,- /pers

En god aften
Snacks & bobler
Brød & pisket smør
3 retters menu
Vinmenu
Mineralvand
795,-

En storslået aften
Snacks & bobler
Brød & pisket smør
5 retters meny
Vinmenu
Mineralvand
Kaffe & søde sager
1150,-