FYNBOENS SELSKABER

Vi har stor erfaring  med at afvikle mad til selskaber af alle typer og størrelser. Om det er til dit firmaarrangement eller dine private fester, er uvedkommende. Uanset, hvad der skal fejres, så er Restaurant Fynboen klar til at forkæle dine gæster med gastronomi af højeste kaliber. 

Vores selskabsmenuer er den ideelle løsning til både møder og personalefester, eller til festlige lejligheder såsom fødselsdage og julefrokoster. Alt bliver tilberedt for dig, så du udelukkende skal fokusere på at hygge dig med dine gæster. 

Vi kommer selvfølgelig gerne med forslag til menuer og tilpasser det hele, så det falder i dine gæsters smag. Ligesom vi sørger for at tilpasse maden til eventuelle vegetarer, allergikere eller lignende.

MENU 1

Snacks
Tun på Dåse med agurk og springløg
Kartoffelvaffel med surcreme og ørredrogn
Anderilette med Karl-Johan mayo og saltede stikkelsbær

Brødservering
Lyst brød på ølandshvede og mørkt maltbrød med kerner, pisket smør med brunet smørvalle og rygeostcreme med friske urter

Forret
Ceviche af dagens fangst med nye fynske kartofler, variation af basilikum, sauce af creme fraiche og soyaristede mandler

Hovedret
Grillet Hanger steak med saltbagt selleri, rysteribs, smørdampet pak choi, chips af fattigmandsasparges og sauce choron

Dessert
Fynboens hindbærsnitte med mazarin, støbt karamel parfait, variation af hindbær, hvid chokolade og mørdejstuille

475,- /pers

MENU 2

Snacks
Tun på Dåse med agurk og springløg
Kartoffelvaffel med surcreme og ørredrogn
Anderilette med Karl-Johan mayo og saltede stikkelsbær

Brødservering
Lyst brød på ølandshvede og mørkt maltbrød med kerner, pisket smør med brunet smørvalle og rygeostcreme med friske urter

Forret
Ceviche af dagens fangst med nye fynske kartofler, variation af basilikum, sauce af creme fraiche og soyaristede mandler

Mellemret
Rørt tatar med bagte og tørrede tomater, pommes allumettes, sprødt hønseskind og bearnaisemayo

Hovedret
Grillet Hanger steak med saltbagt selleri, rysteribs, smørdampet pak choi, chips af fattigmandsasparges og sauce choron

Dessert
Fynboens hindbærsnitte med mazarin, støbt karamel parfait, variation af hindbær, hvid chokolade og mørdejstuille

575,- /pers

MENU 3

Snacks
Tun på Dåse med agurk og springløg
Kartoffelvaffel med surcreme og ørredrogn
Anderilette med Karl-Johan mayo og saltede stikkelsbær

Brødservering
Lyst brød på ølandshvede og mørkt maltbrød med kerner, pisket smør med brunet smørvalle og rygeostcreme med friske urter

Forret
Ceviche af dagens fangst med nye fynske kartofler, variation af basilikum, sauce af creme fraiche og soyaristede mandler

Mellemret
Rørt tatar med bagte og tørrede tomater, pommes allumettes, sprødt hønseskind og bearnaisemayo

Hovedret
Grillet Hanger steak med saltbagt selleri, rysteribs, smørdampet pak choi, chips af fattigmandsasparges og sauce choron

Dessert
Fynboens hindbærsnitte med mazarin, støbt karamel parfait, variation af hindbær, hvid chokolade og mørdejstuille

Natmad
 “Mini gourmet hotdogs”
Nr. 1: Ristet pølse med æble & timian, Sennepsmayo, syltede rødløg & karse

Nr. 2: Confiteret andelår som rillette, Svamperemoulade, syltet sommerkål & jordskokkechips

655,- /pers

Drikkevarer
Vi kan desuden levere vin, øl, sodavand mm. til arrangementet. Når menuen er sammensat, finder vi drikkevarer der passer til menuen. Og hvis der bliver drukket mindre end planlagt så tager vi hjertens gerne uåbnede flasker retur.

Forespørgsler
Kontakt os pr mail på booking@restaurantfynboen.dk for få et uforpligtende tilbud, eller ring ind og hør om mulighederne på +45 92 90 50 00.

Generelle betingelser
Vi leverer mad ud af huset ved minimum 20 personer. Levering indenfor 5 km af restauranten koster 250 kroner, herefter koster det 10 kr pr kørt kilometer.

Det koster 450 kr i timen pr. tjener og 495 kr i timen pr. kok som skal med til arrangementet.

Vi skal have det præcise antal deltagere minimum en uge før afviklingen.

Ved afbestilling eller ændring i antallet af personer under 7 dage før afholdelsen betales halv pris per person.

Ved afbestilling eller ændring i antallet af personer under 48 timer før afholdelsen betales fuld pris per person.